Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rekl pravdu, nektere staty vesele berou penize z EU ale ucastnit se problemu nechteji, neni to divne?

0 0
možnosti

Máte pravdu. Teď bude jen vhodné udělat referendum o tom, jestli chceme dostávat dotace a brát uprchlíky nebo odejít z EU. Pokud toto referendum bude vypsáno a dopadne tak, že většina chce dotace a uprchlíky pak je vše OK, pokud nebude vypsáno, pak je všchno co říkáte JEN propaganda.

2 0
možnosti

CDU tvrdí, že to byla SPD, kdo vetoval rozhodnutí o zařízení záchytných táborů na hranicích Německa, táborů, kde by se všem příchozím nejprve braly otisky prstů, zjišťovalo by se, kdo jsou a odkud pocházejí a až poté by byli vpuštěni do země na nás, nepřipravené obyvatelstvo. Takže si vyberte.

Ti jedni je na nás pustili - a ti druzí jim pomohli, aby to byla skutečná a nefalšovaná katastrofa.

2 0
možnosti

Pan Schulz je nechutný neomarxista se základním vzděláním, takový Vasil Biľak v eurobruselském vydání.

8 0
možnosti

Neznam vase vzdelani, ale podle vaseho vyjadreni se domnivam, ze Martin Schulz je proti vam universitni professor.

4 5
možnosti

Co nejrychleji? Tak to vemte zkratkou, přes Slovensko.;-D

2 4
možnosti

Jste schopen vazeny blogere domyslet, jaka situace by (v jinych zemich) nastala, kdyby Nemecko nekontrolovanou vlnu imigrantu neprijalo? Kdybych byl zlomyslny, i vystoupeni z EU bych nekterym Cechum pral.

5 8
možnosti
Foto

Máte na mysli ty země, které měly chránit vnější hranice schengenu a nedělaly to? Nebo ty, co si programově jezdí pro uprchlíky až na druhou stranu moře?

5 2
možnosti

Ach, čeština! Druhý stupeň od militantní je buď ".. čím dál více militantní..", nebo "...čím dál militantnější....". "Čím dál více militantnější" je nosens. Nebo Vy to považujete za čtvrtý stupeň?

2 3
možnosti
Foto

Vážení, kdyby z hrobů vstali čtyři zakladatelé EHS, k tomu ještě Marshall s Churchillem se svým heslem Spojené státy evropské, co myslíte, že by prohlásili jiného, než že neexistuje EU jako federace. Ona sice takto už funguje po provedení posledních voleb do europarlamentu po ratifikaci Lisabonské smlouvy, ale tak nějak upatlaně a stydlivě.

0 2
možnosti

Pane docente,

vyjmenujte nam je prosim.

Aspon bude od vas na par hodin pokoj.

1 2
možnosti

No nevím jestli by někdo v EU plakal, kdyby vyžírky (V4) EU opustily .

7 11
možnosti

Vyžírky je to nejmenší. Trojský koně.

7 9
možnosti

Máte R^. Tak volte Svobodné!Srazy levicových bruselských fanatiků vedou Evropu do záhuby. Každé levicově orientované dobrodružství je pouhé odevzdání svobod do rukou loupežníků. Dobrovolně spolupracovat dokáží jen ti nejlepší přirozenou cestou a nezáleží na velikosti národů. Vše ostatní je pouhé násilí. Rozpínavost levicových vůdců je V Evropě nežádoucí. Ten kdo to pochopil odchází.

15 5
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik