Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Takových jako Vy potřebuje Putin co nejvíce.;-D

16 7
možnosti
MN

No a takových jako Vy zase potřebuje Schulz co nejvíce.

13 5
možnosti
DD

No, komunisti měli ploty, aby jim lidé neutíkali, Amerika má plot, aby k nim neutíkali a EU vyhrožuje, že zájemci o odchod budou nekompromisně potrestáni ... zatím tedy jen pomocí legislativy.

Mám za to, že spolek, který drží pohromadě jen násilím nemůže dlouho fungovat a nepříjemná pravda je taková, že pro nás není dobré odejít ani první ani poslední. Ideální by bylo, kdyby se EU vrátila k tomu co fungovalo a všichni vítali - volný obchod. K tomuto bohužel ale EU nesměřuje.

Už jednou jsem musel radostně budovat socialismus, podruhé to vidím jako plýtvání časem. Žádné regulace, omezení a dotace rozkvět nepřinesou. Buď to bude zpátky spolek založený jen na volném obchodu nebo vystupme...

21 2
možnosti
JS

Pokud si pamatujete jak dopadají naše volby tak musíte vědět, že většina lidí chce dotace a vše to co Vy kritizujete. A politické strany jim to bohatě poskytují. Takže když vystoupíme tak to bude spíše horší.

4 2
možnosti
Foto

Tak batoh máte a v něm asi všechno co jste si v tom EU dokázal našetřit, tak rychle pryč. Jen bych poradil, že nejrychlejší a snad jediná cesta z EU je směrem na východ a na hranicích s RF se snažte usmívat, protože se tváříte jako odhodlaný bojovník IS na konečné misi a oni vězně neberou.

16 13
možnosti
JJ

Téma mnohokrát debatované...Ale pan Vokoun se vždy chytne na udičku.Rybáři říkají,že jak rybu naučíte na to,co jí předhazujete,ona přijde zas.R^

2 2
možnosti
Foto

Já zase znám tu o Jonáši :-)

4 3
možnosti
VV

Uz aby to bylo. Stat s lidmi jako vy tam vubec nemeli brat.

7 10
možnosti
VK

Pokud nás západní Evropa nevzala do unie jako rovnocenné partnery a evidentně ne,tak nás tam opravdu neměli vůbec brát.

4 3
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik