Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Ano, jsou to totální populisté, kteří pro vítězství ve volbách klidně zničí i zbytky konkurenceschopnosti naší země.

Jeden příklad za všechny. Toto je perex k předposlednímu článku "Platy učitelů a kariérní řád" ministryně školství Kateřiny Valachové zde na jejím blogu:

"Jednu věc je třeba říct jasně. Zavedení kariérního řádu nebude na úkor platů učitelů. Naopak – náš základní cíl je stále stejný: průměrný plat učitele by měl v roce 2020 dosáhnout 45 000 korun."

Zdroj: http://katerinavalachova.blog.idnes.cz/

12 0
možnosti
LA

Ona má blog? No tak tam se vyřádím...

0 0
možnosti
Foto

A26l85e96š 94P21r32a40g96e18r

12. 12. 2016 12:00

Myslím si, že máte pravdu. S ČSSD je to marné, klukům nejde o dobro Republiky, nejde jim o pomoc těm, co strádají, ale o to, aby se udrželi u moci, oni slíbí všechno, podlezou, vnutí se slovy jen proto, aby si svoje vydělali a měli se oni dobře, jsou to sobci.

22 0
možnosti
LP

Já si myslím, že socani jsou naprostí .... Bohužel ty další strany jsou to samé v bledě modrém. Je potřeba vyměnit politiky a změnit celý politický systém. Děkuji Vám za článek.

5 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik