Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stručné, jasné, výstižné.

Dík a karma.

1 0
možnosti

Kapitalizmus je typický tým, že po raste príde kríza. Je zodpovedné mať finančnú rezervu, a poskytnúť ich na preklenutie krízového obdobia, tým regiónom v eurozóne, ktoré kríza najviac zasiahne.

0 0
možnosti
Foto

Ano, rezerva je zodpovědná, proto by ji člověk měl mít u sebe a ne v nějakém fondu, který se ze všeho nejdřív bude starat sám o sebe a z kterého na vás udělají dlouhý nos.

1 0
možnosti
Foto

Tak ono se i v USA "sanuje hospodaření nezodpovědných států", například Texas byl poslední dobou ve ztrátě, tak dostal peníze z federálních zdrojů, které nemusí vracet. To se, milý pane, ve federaci dělá. Ovšem také se musí ve federálním rozpočtu zařídit, aby se tak stalo co nejméně. Málokdo ví, že právě v USA se z federálních peněz platí podstatná část jak federálních, tak i státních výdajů. Totéž je v Německu, také jsou tam země, které více berou, než dávají, a rovněž tak to máme my vůči Unii. Tak abyste náhodou kvůli Euru nepřišel k finanční újmě.

2 1
možnosti
Foto

Píšete o něčem úplně jiném než autor... stejně jako pan Ulrich.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik