Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

Vystúpenie z EU, a koniec tzv. českým problémom s imigrantmi.;-D;-D;-D;-D

Čo tak si prečítať, ako to funguje v európskych štátoch ktoré nie sú v EU, napr. Nórsko, každý štvrtý Nór je imigrant moslim. Švajčiarsko ....

0 0
možnosti
Foto

Co si tak zjistit, jak to vlastně s cizinci v ČR je? Žije jich u nás více než půl miliónu, nejvíce Slováků....Nikdo proti nim nic nemá, pokud se předem nepokouší zatajit svůj původ a pokud tady chtějí žít, mají co nabídnout a nebrání se přijmout naši kulturu. To ale naprostá většina těch nově příchozích nechce. A EU? Místo aby zajistila své hranice, idiotsky trvá na nějakých kvótách, kde počty povinně přijímaných jsou gumové a jejich původ neznámý, nehledě k tomu, že k nám stejně nechtějí, jsou to totiž ekonomičtí migranti, kteří vymetají oblasti s nejštědřejšími sociálními dávkami.

0 0
možnosti
JS

Nesouhlasím s vystoupením z EU. Naši politici nejsou lepší než ti v EU. Stačí vzpomenout jak to vypadalo před našim vstupem do EU. Bohužel média informují jen to špatné o EU. Po našem vystoupení z EU se obavám, že politici si odhlasují nové zákony proti korupci, životního prostředí aj. Spíš prodáme výrobky kde napíšeme vyrobeno v eu než vyrobeno v České republice. Co se týče uprchlíků tak ti nám mohou škodit i mimo naši republiku. Pojede autobus s našimi turisty do zahraničí a může to dopadnou špatně. Já tady taky nechci žádné uprchlíky ale nejsem z toho pokakaný jako většina diskutujících.

5 5
možnosti
JP

Naši politikové nejsou lepší, to je pravda. Ale jsou pod větší kontrolou

0 0
možnosti
JR

J98a28n 85R89á43ž

22. 2. 2017 18:10

Chtít, aby bruselské špičky změnily směr své politiky je stejně navní, jako totéž chtít po Jakešovi a spol. před listopadem

7 0
možnosti
LU

Naivný je ten čo nevie, že voľby do EU sú každé štyri roky, koho si Európania zvolia v slobodných voľbách toho tam majú.

Česi sú voliči komunistov, Ransdorfov a ostatných individualít ktorých nám posielajú do Bruselu, súhlasím s vami Česko do EU nepatrí.R^

0 3
možnosti
JB

J30a80n 21B26u52r79d88a

22. 2. 2017 18:08

Ježišmarjá, ještě abychom si museli nějakýho vzít! Aneb, když se něco neřeší, je to špatně, když se něco řeší, je to taky špatně.

Federace by byla super. Prošvihli jsme ji před první válkou, tak snad se toho dočkáme ještě za našeho života. I když asi ne.

3 1
možnosti
Foto

doufám, že ne. federace je čirá utopie, která nemůže fungovat...

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik