Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Citovaný výrok na začátku článku je od ministra Babiše. Je nejspíše od začátku do konce vylhaný. Jak máme věřit takovému člověku, že spravuje naše finance k našemu prospěchu a ne ke svému?

Zdroj: http://stanovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=581585

použil jste slovo NEJSPÍŠ...a tak to tedy znamená, že si nejste až tak moc jist. MÁM PRAVDU?..A PROČ TEDY SI DÁTE TOLIK NÁMAHY PSÁT O NĚČEM O ČEM SI NEJSTE JIST....a přitom zároveň NĚKOHO OBVIŇUJETE ZE LŽI...na základě vaší vlastní nejistoty?

0 0
možnosti

On vůbec ten soudruh StB to s procenty umí. Když vyšlo najevo, že nakoupil za 1,5 miliardy vlastních dluhopisů a přitom uváděl, že Od r. 1993 do r. 2013 si vydělal 1,8 miliardy, z nich odvedl právo daň 310 milionů (nějak málo), a za zbytek nakoupil vlastní dluhopisy za 1,5 miliardy a deset let žil jako milionář. Když mu nivináři spočítali, že to nějak nevychází, tak náhle se jeho údajný příjem zvedl o skoro 100%.

5 0
možnosti

Co čekáme od estébáka?

13 3
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik