Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a93n 43R84á71ž

23. 12. 2016 16:31

No jo, ale když péče státu je tak výhodná. Snad nechcete, aby se o sebe museli všichni starat sami. Co pak by se stalo s těmi desetitisíci otitulovanými absolventy universit v nezisková ho a na podpoře, jak by se o sebe staraly ženy, které si myslí, že manželství je jen o sexu a chlapovi, který doma vaří, umývá nádobí a uklízí, při čemž peníze se sypou ze stromu samy a když to nefunguje, rozvedou se, no a co by se asi stalo bez péče státu s těmi desetitisíci našich indoevropských spoluobčanů, kteří považují práci za něco, co snad musí dělat jen gadžové.

3 0
možnosti

Neomarxisté jsou v podstatě novodobí komunisté. Takže za dveřmi je nová totalita , která se tváří jako demokratická , ale žene nás do Orwelovského světa bez osobní svobody.

7 0
možnosti

Jo tahle vláda, to je "kvalita". Co krok, to blbost.

4 0
možnosti

I54v69a42n 39M66i64n20á35ř

23. 12. 2016 13:41

Místo toho, aby NeoMarksová našla a použila účinný prostředek proti neplatičům alimentů - vyžaduje, aby plátcem byl stát (my) a občané suplovali povinnosti těchto nemorálních dlužníků .. z vlastních daní !!

8 0
možnosti
Foto

obávám se, že bude hůř, tohle je jenom začátek

10 0
možnosti

Máte nepochybnou pravdu. Nicméně, komu to vadí ? Asi lidem, kteří pořizují své vlastní bydlení , šetří a berou úvěr - zbytečné Neomarxová je přiděluje, podobně lidem odvážným - OSVČ, zřídili klimatizaci i přepážku - pak vše zboř. Máš-li do 200 m2 otevří - jsi-li větší - zavři. I když platíš Daně - zbytečné, zde máš tabulku na DPH + EET. Trend asi vadí lidem přemýšlivým - odpovědným - sami se rozhodují do jakého podniku půjdou - nepůjdou - kdy půjdou ... Nevím, za tito lidé pravicoví - pouze vím, že levicové strany o tyto nestojí ! Neváží si jich ! Obrovská změna. Dobro bude přiděleno ! ... :-)

12 0
možnosti

Má to jednu chybu: to, co nevyhnutelně přijde po tomhle, lepší rozhodně nebude.

8 0
možnosti

Ono se jednou tvrdí, že hůř než je už být nemůže a podruhé zase, že všechny změny jsou jen a jen k horšímu. No jo, ale změna je aspoň chvilka naděje.....

3 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik