Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...odvedou co nejvyšší daně státu a nebudou z toho všeho mít vůbec nic ... Tak to mě dostalo. Odvedou snad takové daně, jaké mají odvést. Nebo se zavedením EET budou mít nějakou daňovou přirážku? Několik měsíců pořád slyším, jací jsou hospodští poctivci a dnes čtu, že už vymysleli, jak EET obcházet. Proč to dělají? Vždyť daně řádně platí. Proč riskují, že se dostanou do problémů?

4 4
možnosti

Neexistuje nějaký vyšší princip, podle které se mají platit daně proto, že se mají platit daně. Daně platím proto, aby stát zajistil servis, který si sám zajistit neumím, nebo je jeho zajištění skrze stát výhodnější. Například, že stát zajistí společnou obranu, vymahatelnost práva, a podobně. Jestliže mě stát za mnou odvedené daně jen víc zatěžuje různými povinnostmi a najímá víc úředníků, kteří mě mají buzerovat, má ochota platit daně na takto zvrácený systém zcela logicky klesne. Zkrátka, za své peníze požaduju protislužbu. Pokud protislužba není, neplatím. A je fuk, zda taxikářovi za neodvezení z místa A do místa B, pekaři za neupečený rohlík, nebo státu za mou buzeraci, rozkrádání a nesmyslné dotace třeba Babišovým firmám.

Samozřejmě, že v každém systému existují černí pasažéři. To ovšem nikomu nedává právo buzerovat všechny plošně, jako by byl černým pasažérem každý.

4 0
možnosti

Náskok ANO se zvyšuje, ostatním, až na lidovce, to vadne. Vše nasvědčuje tomu, že příští vládu bude sestavovat Babiš, možná celou vládu, takže asi nikdo nic nejméně 4 roky rušit nebude. Pokud se nestane něco mimořádného.

2 0
možnosti

Jde o další nehorázný Babišův počin, kdy podnikatelé zaplatí provoz této účtenkové loterie, odvedou co nevvyšší daně státu a nebudou z toho všeho mít vůbec nic.

Zdroj: http://stanovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=574351

Já mám pocit, že podnikatelé odvedou to, cio už měli odvádět dávno předtím, nebo se pletu? Pištěli, jak jsou poctiví a už mají vymyšlenu spoustu triků, jak ty daně neplatit.

Malá zkušenost ze včerejška, pět minut po zavíračce, ještě bys něco chtěl? Dobrá, dej 100,- Kč a pak se budeme bavit o objednávce.

1 5
možnosti
Foto

A co se vám na tom nelíbí? Chcete něco extra, tak si extra taky připlatíte.

7 0
možnosti
Foto

Všechny tyhle výzvy jsou k ničemu. Systém to nijak nenaruší. Jediné řešení je jít k volbám a Babiše odstavit. Jenže na to je pravicově smýšlejících voličů u nás velmi málo. A tak nám asi nezbude než počkat až se to složí nebo až někomu rupnou nervy a složí Babiše.

6 0
možnosti
Foto

No a zvolíte si jiného Babiše.

1 0
možnosti

P24a43v60e42l 39V43é64b65r

16. 12. 2016 21:05

Ponechme stranou morální stránku oné Babišovy nehoráznosti a uvědomme si jednu věc: Jaká je pravděpodobnost toho, že nějaký zoufalec něco vyhraje - při těch milionech a milionech účtenek. Navíc dost pochybuji, že losování bude nezmanipulované...

3 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik