Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J46a37r19a 20R72a22n16k

11. 12. 2016 0:57

Diky tomu, ze se to neda poslouchat, jsem v klidu, mam zde stovky uzasnych bandu, tak nejaci hajlujici blazni snad nestoji za clanekRv

0 0
možnosti
Foto

Problém je, že lidé jsou tak zblblý státem, že když se jim něco nelíbí, chtějí to zákonem zakázat všem .

2 0
možnosti
NM

...váženej pane já rovněž neposlouchám ani jednoho ale ctím slušnost ALE toto dění rozpoutal Banga svým výstupem "jako prve Veškrnová" a veškerou tu omáčku okolo rozpoutali naši prestituti s vidinou senzace toť vše a jsem velice zvědav na podrobnou zprávu v tisku,že se Banga sešel na soukromém obědě s vedením TOP 09 a jen tak mimo doufám,že jim tam Banga zapěl do ouška něco ze své prvotní tvorby a doufám,že to ti všehoschopní novináři přeloží aby to bylo publikovatelné do češtiny;-D;-D[>-]!!

2 0
možnosti
Foto

P91e38t60r 87H51e19s79s

9. 12. 2016 9:27

Autor zřetelně neví co je diskriminace a právo volby. Tyto pojmy spolu nijak nesouvisí. Také svoboda slova u nás je, jen se musíte zodpovídat a nést nasledky za to co rikate.

3 1
možnosti
Foto

Proč myslíte, že to nevím? Na základě čeho vy volíte? Nebojíte se to jen nazvat diskriminací?

1 1
možnosti
Foto

jenže ta vaše kapitola, ta jiná kapitola... to je bohužel ono a o tom nepíšete. Stát má svým zákonem dát najevo, co už je ve svobodě slova za čárou a mít na to zákon... vím, že výklad zákona je to nejobtížnější, ale domnívám se, že leccos v diskuzích v té době řečeného, by se zákonem uchopit i dalo.

3 0
možnosti
Foto

Nikoliv, stát nemá zasahovat do svobody slova. Když řeknu, že Franta je blbec, mám na to právo a Franta má maximálně právo mne žalovat za urážku na cti.

A vypovídá to více o mně...

2 0
možnosti
JK

Já bych si vybral tu pokladnu s menší frontou. Proč bych se zařadil se svým toaleťákem a sušenkama do fronty, kde stojí dvacet lidí s narvanejma vozíkama, ať už za kasou sedí baba Jaga, nebo Wilma Flintstone?

2 0
možnosti
JP

Myslím, že pan Banga se textem své písně vyřadil ze společností lidí, kteří mohou někoho kritizovat. Nevěřím, že byste toleroval jeho právo na svobodu slova, pokud by obohacoval slovník vašich dětí. Někde musí být hranice, a vy ji posouváte " za hranici slušného chování ".

2 2
možnosti
Foto

Pokud jste jeho texty předtím znal, nechápu, proč jste o tom nenapsal závažný alarmující blog dávno... před rokem, před dvěma. Pokud jste si jeho textů všimnul až dnes, zcela diskriminačně v souladu s článkem říkám, že bych se vás jako rodiče bála. Jako nechytrého. Literaturu zkrátka neučit. Alighieri psal ,, O ku... dě, Halas cosi o Prelkách a úžasný Bukowski by musel být zakázán zrovna jako Sartre. O vaší morálce, neodvážné při zdi vyrostlé a náhle spuštěné až s davem, si diskriminačně myslím, že není v pořádku. A;-D.... je zkrátka cosi divného, že slovníku RB mladí - děti - zkrátka rozumějí...že by si organizoval svá vystoupení do Rudolfina na Smetanovské dny nebo na Vlachovku, nevím nic. Hranici tedy má.

3 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik